Personvernerklæring (privacy policy)


Denne personvernerklæring gjelder for LILALIFE AS for nettsiden Blissakademiet.no

BEHANDLINGSANSVARLIG
Hovedansvarlig for behandlingen av personopplysningene er: Lilalife AS med organisasjonsnummer 919 414 243. Ansvarlig personer hos oss er Line Holdal  

VÅRT FORMÅL OG BEHANDLINGSGRUNNLAG 
Personopplysninger som i all hovedsak er navn, e-post og i noen tilfeller telefonnummer og f√łdselsdato hentes inn for √• kunne kommunisere med potensielle, eksisterende og tidligere kunder, i tillegg for √• kunne gjennomf√łre bestilte tjenester og produkter samt ha mulighet for √• behandle en eventuelle klage. Andre personopplysninger kan forekommen men v√•rt behandlingsgrunnlaget ligger inn under¬†Art. 6 GDPR Lawfulness of processing

A) Innhentet gyldig samtykke - les mer
B) N√łdvendig for √• oppfylle en avtale -¬†les mer
C) N√łdvendig for √• oppfylle en rettslig plikt -¬†les mer
F) Berettiget samtykke (bruk av databehandler fra eksterne leverand√łrer)¬†

Behandling av personopplysninger vil f√łlge personopplysningsloven / personvern ordningen (GDPR) bruk av personopplysninger, som for eksempel innsamling, registrering, sammenstilling, lagring og utlevering eller en kombinasjon av slike bruksm√•ter.

HVA BEHANDLES OG HVORDAN HENTER VI INN PERSONOPPLYSNINGER
Noe personopplysninger henter vi inn¬†frivillig, dvs bruker legger igjen personopplysninger¬†slik at vi kan gjennomf√łre¬†bestilling av produkter og tjenester. Noe personopplysninger er vi¬†pliktig¬†til √• hente inn og oppbevar i henhold til gjeldende regelverk. (f.eks regnskapsbilag er lovp√•lagt i henhold til bokf√łringsloven). Vi henter inn personopplysninger i all hovedsak via¬†kontaktskjema p√• nettsiden, e-post, telefon, tekstmelding og meldinger via sosiale medier. Annen form for kommunikasjon kan ogs√• forekomme.¬†

Merk at behandling av personopplysninger i relasjon til spesifikke tjenester og produkter kan v√¶re regulert i egne avtaler som er tilgjengeliggjort p√• de spesifikke produktsidene. Fra tid til annen gjennomf√łrer vi ogs√• bruker- og kundeunders√łkelser for √• f√• en bedre forst√•else for behovene til v√•re kunder. Vi vil bestrebe oss p√• √• fortelle deg om hvordan vi bruker opplysningene.

Lilalife AS verken henter inn, registrer eller behandler sensitive personopplysninger.

DELER VI PERSONOPPLYSNINGER MED ANDRE?
Noe deling av personopplysninger er n√łdvendig (noen ogs√• pliktig) for √• kunne drifte v√•r virksomhet. Dette vil typisk v√¶re¬†IT¬†leverand√łrer (f.eks webhotel, e-post , programvare¬†og skybaserte tjenester),¬† regnskap/revisjon, r√•dgivning og lovp√•lagt rapportering til myndigheter.

BlissAkademiet.no er hostet av One.com I tillegg benytter vi databehandlingstjenestene til
 

Kajabi LLC
Google

Vi er i god tro at alle disse databehandlingtjenesten f√łlger GDPR lovgivningen.

SIKRING AV PERSONOPPLYSNINGER
Vi tar sikkerhet p√• alvor og ivaretar personopplysninger p√• best mulig m√•te slik at uvedkommende ikke f√•r innsyn eller har mulighet til √• endre og p√•virke personopplysningene. Vi benytter kun¬†anerkjente IT leverand√łrer og programvare.¬†

INNSYN OG RETTING
I henhold til personopplysningsloven § 18 har man krav på innsyn i de opplysninger som er registrert. Innsyn kan fås ved å sende en skriftlig henvendelse til Lilalife AS, Sorgenfrigata 24 A, 0356 Oslo. Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller de er ufullstendige kan du kreve disse rettet i henhold til personopplysningslovens § 27.

OPPBEVARING OG SLETTING
I henhold til personopplysningsloven ¬ß 28 skal opplysninger som ikke lenger er n√łdvendig ut fra det form√•l de er lagret for, slettes. Lilalife AS¬†lagrer personopplysninger om kunder i henhold til den enhver tid gjeldende Norsk/Europeisk lovgivning.

Du kan n√•r som helst kreve sletting av all personlig informasjon vi har om deg med unntak¬†av¬†opplysninger vi er n√łdvendig eller pliktig til √• oppbevare i tr√•d med gjeldende regelverk, f.eks bokf√łringsloven.

Om du ikke √łnsker √• motta eposter fra oss lengre, klikk avbestillings-link som du som regel finner nederst i hver e-post du mottar fra oss. √ėnsker du √• bli slettet fra alle v√•re registre, send oss en e-post p√• [email protected]

BRUK AV INFORMASJONSKAPSLER (COOKIES)
Vi bruker¬†informasjonskapsler p√• v√•re nettsider for at bes√łksstatistikken skal v√¶re p√•litelig og for √• √łke funksjonaliteten p√• v√•re sider.

I henhold til Lov om elektronisk kommunikasjon - § 2-7 b. Bruk av informasjonskapsler/cookies er vi pliktig til å informere om hvilke informasjonskapsler (cookies) vi benytter.
 

Lilalife AS benytter f√łlgende informasjonskapsler:¬†

Google Analytics